HALO

HALO WALL LIGHT
HALO TABLE LIGHT

Ontwerp: Gerard Schoone 

De basis van de Halo lamp bestaat uit een acryl schijf die vrij om een conventionele LED lamp kan roteren. De platen zijn gemaakt van semi transparant spiegel acryl met een zilver en goud gecoate kant. Door het gebruik van twee platen ontstaan bijzondere licht effecten waarbij de gloeilamp en ringen van de schijf eindeloos herhaald worden. De Halo serie is verkrijgbaar als wandlamp, tafellamp en in hanglamp of plafonnière.

The basis of the Halo light consists of an acryl disc with a hole that permits to rotate freely around the LED bulb. The plates are made of semi transparant mirror acrylic with a silver and a gold coated side. Special light effects are created by positioning the discs on opposite sides  between a light bulb resulting in endless repeating images of the lamp and rings of the disc. The Halo light is available as a wall, table, pendant or ceiling lamp.

Afmetingen/Dimensions: Diameter schijf van 250, 330 en 500 mm
Diameter disc 250, 330 and 500 mm

Verkoopprijs/Sales Price:
HALO wandlamp/wall light € 350
HALO table light On request

Bestellen? klik om te bellen/click to call