PATERNOSTER WALL LIGHTS

Ontwerp: Gerard Schoone

De Paternoster wandlamp is van grote eenvoud.
De lamp bestaat uit een 3D-geprinte houder waarin twee gebogen RVS staafjes zijn bevestigd. De lichtkap met ingebouwde LED wordt tussen deze twee RVS-staafjes geklemd. Alle lichtkapjes van de Paternoster passen op deze lamphouder. Bovenstaande foto toont ook de mogelijkheid om figuren of logo’s te printen.

The Paternoster wall light is of ultimate simplicity.
The lamp consists of two bent stainless steel rods attached to a 3D-printed holder. The lampshade with built in LED is clamped between the two rods. All light shades developed for the Paternoster fit into the lamp holder. The photo above shows the possibility of printing figures or logo’s on the lamp shade.

Materiaal/Materials: RVS, PET, LED 12V, Trafo 12V

Afmetingen/Dimensions: Paternoster (conventional) 200 mm wide, height 300 mm.

Verkoopprijs/Sales Price:
Paternoster (conventional) € 300

Bestellen? klik om te bellen/click to call