PATERNOSTER ROOM DIVIDER

Ontwerp: Gerard Schoone

Zoals eerder genoemd biedt het modulaire concept van de Paternoster talloze mogelijkheden variërend van een tafellampje tot kroonluchters en staande lampen. Door onderling te schakelen kunnen complete ‘bouwwerken’ ontstaan. Als voorbeeld tonen bovenstaande foto’s twee verschillende room-dividers, een verticale en een circulaire opstelling. Met beide Paternoster systemen (normaal formaat en XL) kan naar wens ieder gewenste constructie worden gerealiseerd.

Like mentioned before the modular concept of the Paternoster offers numerous possibilities varying from simple table lamps to chandeliers. Since the lampshades can be linked, complete ‘light constructions’ can be achieved. The photo’s on top show examples of two different types of room dividers a vertical and a circular construction. On request we can customize any light design using both Paternoster systems (Xl and conventional size).

Materiaal/ Materials: High Pressure Laminaat (HPL of Trespa), RVS, PET, LED 12V, Trafo 12V (HPL en Trespa zijn recyclebaar).

Afmetingen/Dimensions: on request

Verkoopprijs/Sales Price: on request

Bestellen? klik om te bellen/click to call